Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα”




Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες εθνικιστές,ο αγωνιστικός παλμός των οποίων ήταν ικανός να παρασύρει σαν τσουνάμι το ανθελληνικό κατεστημένο.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόνισε ότι ο αγώνας για μια Ελλάδα ελεύθερη,ξεκινά από όλους εμάς ανεξαιρέτως.
Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, ο οποίος αναφέρθηκε στις διώξεις που υφίσταται το κίνημα,οι οποίες δεν είναι ικανές να σταματήσουν τους εθνικιστές. 
Επόμενος ομιλητής,ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης,ο οποίος για άλλη μια φορά ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού με τον πύρινο λόγο του.
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε έπειτα τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες,οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.
Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας ο Ευάγγελος Καρακώστας 
Στη Φωκίδα, ο Ιωάννης Χριστοδούλου
Στην Εύβοια ο Ιωάννης Μάλλιαρης
Στη Φθιώτιδα ο Θεόδωρος Πάνος
Στην Ευρυτανία ο Ευάγγελος Διώτης
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε τις στημένες δημοσκοπήσεις και την προπαγάνδα των νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Τέλος ο συναγωνιστής και υποψήφιος δήμαρχος  Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης,αναφέρθηκε στην πολεμική του άθλιου κατεστημένου,ενώ ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού του κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου,το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης,αλλά και τη δέσμευση όλων για ένταση του αγώνα έως την τελική νίκη.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου