Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


Στο σφυρί η δημόσια περιουσία
320 δισ. (υπάρχον χρέος) + 31,5 δισ. (η περιβόητη δόση) + 12,5 δισ. (επιπλέον δόσεις μετά από αγώνα Σαμαρά) + 35 δισ. (δόσεις διετούς επιμήκυνσης Σαμαρά) + … + … = Κοιτάσματα υδρογονανθράκων κ. Σαμαρά;
Ας μην γελιόμαστε γιατί είναι πλέον πασιφανές. Μετά τον πρωθυπουργό του «Λεφτά Υπάρχουν» ΓΑΠ, ο οποίος μας έβαλε στο μνημόνιο και πήρε για λογαριασμό μας το πρώτο περίφημο δάνειο των 110 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο στην ιστορία όπως κομπορρημονούσε (για τα βραβεία Γκίνες λοιπόν μαζί με το μεγαλύτερο σουβλάκι στον κόσμο), ήρθε τώρα ο συγκάτοικός του στην Αμερική (πάντως όχι στο Χάρβαρντ!) Αντώνης Σαμαράς να επιτύχει ένα επιπλέον ρεκόρ Γκίνες για την χώρα. Αυτό της «σωτήριας» διετούς επιμήκυνσης με ένα πρόσθετο κόστος για τους Έλληνες μόλις… 35 δισ. ευρώ!
Σε ποιον απευθύνεστε κύριε Σαμαρά; Σοβαρολογείτε; Συνεχίζετε και εσείς (και πιστεύετε ότι θα παραβλεφθεί ελαφρά τη καρδία) να μας φορτώνετε με επιπλέον δάνεια που και αχρείαστα είναι και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι με την συνεχιζόμενη καταστροφική οικονομική σας πολιτική συρρίκνωσης του ΑΕΠ και γιγάντωσης της ανεργίας είναι αδύνατο σε οποιοδήποτε βάθος χρόνου να αποπληρωθούν; Θα εκπέσουν λοιπόν με μαθηματική ακρίβεια και σε αντάλλαγμα θα παραδώσετε στους συγκεκριμένους δανειστές - ταγούς σας τις υποθήκες που έχετε βάλει για λογαριασμό μας. Χαρτιά τυπωμένα λοιπόν με αντάλλαγμα, Ελληνική Γη, Ύδωρ, Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο.
Λογαριάζετε όμως χωρίς τον Ελληνικό Λαό κύριε Σαμαρά, εσείς που πολιτικά είχατε γίνει στάχτη, ούτε καν κούτσουρο καμένο, αλλά στάχτη. Κάποιοι σας πήραν, σας ανέστησαν, σαν έβγαλαν πρωθυπουργό. Και τώρα ξοφλάτε τα γραμμάτιά σας προς αυτά τα συμφέροντα πλήρως και καθολικά υποταγμένος και εσείς. Να το ξέρετε καλά όμως ότι ο Ελληνικός Λαός δεν υποτάσσεται, το ανίκητο προαιώνιο γονίδιο του Έλληνα δεν χαλιναγωγείται. Χρυσή Αυγή και Ελληνικός Λαός σε ένα σώμα στέκονται απέναντι σε όλους όσους αποδεδειγμένα πια όχι μόνο δεν αγαπούν και δεν τιμούν την πατρίδα μας αλλά τουναντίον απεργάζονται ενεργά τον εξανδραποδισμό της. Αυτά σε καμιά άλλη χώρα ίσως, σε κάποιον άλλο λαό ίσως. Πάντως όχι στην Ελλάδα όσο είμαστε εμείς εδώ.
Οικονομικός Παρατηρητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου