Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012



ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη κοινοβουλευτική ομάδα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία που ότι  εξήγγειλε  προεκλογικά τα κάνει θέσεις, προτάσεις και τα προωθεί μέσω των κοινοβουλευτικών επιτροπών για να έρθουν προς συζήτηση και προς ψήφιση στη βουλή.
Εμείς θέλαμε και θέλουμε να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων που διαδραματίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέσα στο κοινοβούλιο. 
Δεν θέλουμε πλέον να αποφασίζουν οι πολιτικοί χωρίς την συγκατάθεση και την έγκριση του λαού. Θέλουμε όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν, να έχουν λόγο και ρόλο σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μοναδικό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, έχει ως σκοπό την προώθηση και ανάδειξη  όλων των θεμάτων που απασχολούν τον ελληνικό λαό, την επίλυση  των προβλημάτων του και την βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.
Η πνευματική, η οικονομική , η ψυχική ευημερία είναι το έργο που πρέπει να  φέρει σε πέρας η ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  για την Ελλάδα του σήμερα  και για την Ελλάδα του αύριο.
Οι συναγωνιστές μας  στη βουλή, είναι στρατιώτες όπως όλοι εμείς,  επιφορτισμένοι όμως  με ένα επιπλέον σημαντικό ρόλο να προωθούν, να υπερασπίζονται τις θέσεις μας αλλά και να ελέγχουν το αμαρτωλό και διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό σύστημα.

Πάγιες θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των κρατικών επιχορηγήσεων σε όλα τα κόμματα .
Δεν είναι πλέον ανεκτό  τα κόμματα να παίρνουν  από το κράτος υπέρογκες επιχορηγήσεις  και δάνεια από τις τράπεζες ,  με εγγύηση τα δήθεν ποσοστά που θα είχα στις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι το 2018.
Η ΜΕΙΩΣΗ των βουλευτικών αποζημιώσεων.
Οι βουλευτές μπορούν να ζήσουν και να επιτελέσουν  άριστα το βουλευτικό τους έργου με πολύ λιγότερα χρήματα.(αυτά που έλεγαν ότι αν πληρώνονται καλά δεν θα βάλουν το χέρι στο μέλι, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αντίθετα διαψεύδετε). Έπρεπε εδώ και πάρα πολλά χρόνια να είχαν σταματήσει οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις πολιτικά γραφεία, για εξοπλισμό…
Η ΑΡΣΗ της βουλευτικής ασυλίας
(σήμερα κανείς βουλευτής δεν συγκρούετε με κανένα οικονομικό, πολιτικό  συμφέρον ή παράγοντα  ώστε να χρειάζεται την ασυλία).Οι περισσότεροι τα έχουν  κάνει πλακάκι με όλους αυτούς.
Δεν είναι μόνο οι θέσεις μας, αλλά είναι και οι ριζοσπαστικές και καινοτόμες  προτάσεις μας.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Η βουλή πρέπει πλέον να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και στις νέες προκλήσεις της εποχής μας. Δεν πρέπει να είναι  κομματικό  φέουδο και ξέφραγο αμπέλι της εκάστοτε κυβέρνησης. Οι υπάλληλοι δεν μπορεί πια να είναι πιόνια της κάθε κυβέρνησης ή του εκάστοτε προέδρου της βουλής. Το οργανόγραμμα πρέπει να είναι λειτουργικό και χωρίς υπερβολές. Όλες οι θέσεις να καλύπτονται αξιοκρατικά και υπεύθυνα .
Το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ της βουλής  αρμόζει και επιβάλλεται να παραμείνει , γιατί η βουλή πάντοτε είναι πάνω από κόμματα και από πολιτικές. Είναι ο θεσμός  που όταν λειτουργήσει σωστά μπορεί να διαδραματίσει το βασικό και το σημαντικότερο ρόλο στον έλεγχο του νομοθετικού και κυβερνητικού έργου.
ΣΤΟΧΟΣ  οι 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που δίνουν την δυνατότητα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ αλλαγών, θέσπιση ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (εκλογή προέδρου από τον λαό) (η βουλή ασκεί ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ έργο) και ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  όχι βουλευτών 

Οι ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Το μεσοπρόθεσμο μιλά και για άλλες αποκρατικοποιήσεις, μιλά για ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ τη συγκατάθεση και την υπογραφή της Βουλής μόνο με μία υπουργική απόφαση. Ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η εκμετάλλευση του χρυσού (Χαλκιδική) η εκμετάλλευση του νικελίου (ΛΑΡΚΟ). Επίσης θα αρχίσουν να γίνονται ιδιωτικοποιήσεις  σε δήμους και σε περιφέρειες ξεμπροστιάζοντας πως ο Καλλικράτης και ο λάθος σχεδιασμός της κεντρικής εξουσίας και πάλι απέτυχε παταγωδώς.
Ακόμα μη μπορώντας να πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων, εξίσωσε το πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, με αποτέλεσμα τον φετινό χειμώνα σχολεία, νοσοκομεία και νοικοκυριά να στερηθούν θέρμανσης!
Το Μεσοπρόθεσμο χτυπάει μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, όπως το επίδομα παιδιών, όπως και η χορήγηση δώρου που θα «δούμε» για τελευταία φορά.
Είμαστε ενάντια στην εφεδρεία και στη διαθεσιμότητα «τους» που καταλήγουν σε μαζικές απολύσεις τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα!
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ  
ΑΟΖ- Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη
1980 Υφαλοκρηπίδα και 12 ναυτικά μίλια , Δίκαιο των Θαλασσών
Στα μέσα του 1990 ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ και τα 6 ναυτικά μίλια.
Τώρα πλέον με την δύναμη των 18 βουλευτών, μας δίνεται η δυνατότητα να εισηγούμαστε την χρήση της ονομαστικής ψηφοφορίας στην ολομέλεια. Γεγονός που το φοβούνται  πλέον πάρα  πολύ τόσο τα κόμματα όσο και οι βουλευτές, καθώς  τους βάζει μπροστά στις ευθύνες τους για το τι ψηφίζουν, υπό ποιές συνθήκες το ψηφίζουν, ποιά είναι η προσωπική τους άποψη, ποιά η κομματική γραμμή και ποιά η άποψη των ψηφοφόρων!
Πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στη ψήφο μας για το Ευρωκοινοβούλιο! Πάντοτε τα ελληνικά κόμματα διατυμπάνιζαν στις Ευρωεκλογές ψήφο αγανάκτησης , ψήφο αντίδρασης .
Οι Ευρωβουλευτές μας, αυτοί οι αλήτες ψήφιζαν τα πάντα χωρίς να μας λαμβάνουν υπόψη τους. Έβαζαν την υπογραφή τους, υποθηκεύοντας εμάς και τα παιδιά μας σε μια ταπείνωση, μια εξαθλίωση και μια δουλεία!!!
Εδώ και χρόνια το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα μιλάει για δημοκρατία ! ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ? Έχουμε δημοκρατία όταν ψηφίζουμε μόνα τα κόμματα που θέλουν αυτοί? Έχουμε δημοκρατία όταν ψηφίζουμε αυτούς που θέλουν αυτοί στα ψηφοδέλτιά τους? και στις εκλογικές περιφέρειες  που θέλουν αυτοί?!
Έχουμε Δημοκρατία και Κοινοβουλευτισμό όταν δεν ανέχονται μια νέα πνοή, μια νέα φωνή, μια νέα ματιά…_ Μια ανατρεπτική και ριζοσπαστική άποψη, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ!!!
Όλα εντός και εκτός Κοινοβουλίου είναι μία ψευδεπίγραφη Δημοκρατία!..Αυτή τη Δημοκρατία, ούτε τη θέλουμε, ούτε την προτείνουμε, ούτε την ανεχόμαστε πια! Γιατί μέσα σε αυτή την αθλιότητα της Δημοκρατίας έχουνε διαπραχτεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα, οι μεγαλύτερες δωροδοκίες και έχουν νομιμοποιηθεί τα προϊόντα αυτών.!
Αυτός είναι ο Κοινοβουλευτισμός τους?
Οι υπόγειες συνεννοήσεις, οι συμφωνίες τους και οι ομόφωνες  απαλλαγές τους?
Για να ανατρέψουμε αυτό…
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..
ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΥΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου