Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


USAΟ LEADER OF SYRIZA ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:HELP! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Συνεχίζεται η θριαμβευτική πορεία του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA, για την… κατάκτηση της Αμερικής. Έτσι, χθες Τετάρτη, ο leader κ.τ.λ. συνάντησε τον αναπληρωτή βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Έρικ Ρούμπιν και τον βοηθό υφυπουργό Οικονομικών για την Ευρώπη και την Ευρασία, Κρίστοφερ Σμάρτ, με τους οποίους συζήτησε επί διαφόρων θεμάτων… κοινού ενδιαφέροντος. Ιδού ποια (σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα» και την αριστερίστικη «Ελευθεροτυπία»)
Βήμα: «Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της Χρυσής Αυγής, το οποίο φάνηκε να απασχολεί και την αμερικανική πλευρά. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας επισήμανε τον ρατσιστικό και αντισημιτικό χαρακτήρα της οργάνωσης και τόνισε ότι επ’ ουδενί δεν μπορεί να συγκρίνεται ένας τέτοιος σχηματισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίπαλο δέος» από τα Αριστερά».
Ελευθεροτυπία: «Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Α. Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του για την εξάπλωση της βίας στην Ελλάδα, για τη Χρυσή Αυγή και τον αντισημιτισμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συνομιλητές του δεν έδωσαν ιδιαίτερη συνέχεια στα θέματα αυτά και εμφανίστηκαν σύμφωνοι με τις θέσεις που διατύπωσε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ».
(ΥΓ) 1: Τέλος, την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο… leader of SYRIZA έχει διαβεί τη… μεγάλη πόρτα του άντρου των διεθνών τοκογλύφων (ΔΝΤ) για να συναντήσει τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Ντέιβιντ Λίπτον. Αναμένεται να παραστούν και άλλοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ, ανάμεσα στους οποίους και ο (αντιπαθέστατος) Πολ Τόμσεν. Λέτε να θέσει και σ’ αυτούς το… big problem (για εαυτούς και αλλήλους) της Χρυσής Αυγής; Σίγουρα!
(ΥΓ) 2: Κι ένα… κουΐζ για τους αναγνώστες μας: όλα τα παραπάνω πρόσωπα που συνάντησε ο… leader κ.τ.λ. έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την καταγωγή τους. Ποια είναι η καταγωγή τους; (α) πολωνική (β) σουδανική (γ) ταϋλανδική ή (δ) εβραϊκή;
(ΥΓ) 3: Ο ευρών αμειφθήσεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου