Σάββατο 4 Μαΐου 2013


Οι αρχιτσιφούτηδες του Περισσού και το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

TROFIMA26
Τη ζήλεια, την κακία, τη μικρότητα, αλλά και την υποστήριξή τους στην αστυνομική βία και στην κρατική καταστολή (ως… συνάδελφοι των ΚΝΑΤ και τακτικοί ανθρωποφύλακες της βουλής) έδειξαν με τα φραρμακερά σχόλιά τους για τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής και οι κουκουέδες (του… συνταγματικού τόξου παρακαλώ). Ιδού τι ξερνάει το ξεπουλημένο στο κατοχικό ψευδοκράτος και το κεφάλαιο κόμμα που δε δίστασε να πετάξει στο δρόμο 5 εργαζόμενους την παραμονή της Πρωτομαγιάς:
Φασιστικό σόου για τις κάμερες, με «τρόφιμα μόνο για Έλληνες» και επεισόδια ...

«Σε μικροεπεισόδια, στημένη ένταση με την Αστυνομία, επίδειξη ωμού αντικομμουνισμού και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατέληξε (όπως αναμενόταν άλλωστε) η περιλάλητη «διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες» που προγραμμάτιζε για σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Η διοίκηση του δήμου είχε κάνει σαφές από μέρες ότι δεν επιτρέπει τέτοια κίνηση στο Σύνταγμα. Ο δήμαρχος Αθηναίων σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ζήτησε παρέμβαση της αστυνομίας για εκκένωση της πλατείας, με πρόσχημα ότι οι νεοναζί δεν ζήτησαν άδεια από το δήμο για τη διανομή. Έτσι περίπου στις 7 το πρωί δυο διμοιρίες των ΜΑΤ εμπόδισαν φορτηγό της Χρυσής Αυγής με τρόφιμα να προσεγγίσει στο Σύνταγμα. Περίπου 40 χρυσαυγίτες επιχείρησαν τάχα να απωθήσουν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ολιγόλεπτη μικροένταση, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών. Πρόσκαιρα έκλεισαν οι λεωφόροι Αμαλίας και Βασ. Σοφίας. Ταυτόχρονα τα φασιστοειδή προσπάθησαν προς χάριν εντυπωσιασμού να κατεβάσουν από το φορτηγό μερικές σακουλίτσες με τρόφιμα για να …πάρουν πλάνα οι κάμερες. Όταν ολοκληρώθηκαν οι τηλεοπτικές λήψεις, λίγο μετά τις 8 π.μ. οι φασίστες ανακοίνωσαν από ντουντούκες ότι αποχωρούν και θα κάνουν τη διανομή τροφίμων από τα γραφεία τους στην οδό Δηλιγιάννη (σταθμός Λαρίσης), κάτι που θα μπορούσαν να έχουν προγραμματίσει ευθύς εξαρχής. Σημειωτέον ότι δεν έχασαν ευκαιρία να κραυγάζουν από τις ντουντούκες ενάντια σε «μπολσεβίκους», «αριστερούς» και «λαθρομετανάστες». Αργότερα στην οδό Δηλιγιάννη μοίρασαν σακούλες με τρόφιμα σε όσους προσέτρεξαν.  Εν μέσω φουσκωτών που κράδαιναν μαδέρια, ούρλιαζαν «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», διάτασσαν «σβέλτα – σβέλτα», αλλά και τους φωτογράφιζαν για να αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους  δίχως ίχνος σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια τις φωτογραφίες με τους εξαθλιωμένους του συστήματος. Στην οδό Δηλιγιάννη σημειώθηκε εκ νέου ένταση, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να εισβάλουν στο παρακείμενο κτίριο του Φρουραρχείου, όπου ο Δήμος Αθηναίων μοίραζε τρόφιμα. Στο χώρο βρισκόταν και ο Γ. Καμίνης, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γερμενή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την επίθεση αυτή τραυματίστηκε ένα 12χρονο κορίτσι».

KOYTSOYMPAS86
(ΥΓ) 1: Αυτοί δεν ήταν (ή κάποιοι άλλοι που τους… έμοιαζαν;) που πριν από λίγο καιρό προέτρεπαν το λαό σε… «ανυπακοή»; Φτου να μην τους… ματιάσουμε!
(ΥΓ) 2: Αρχιτσιφούταροι του Περισσού, αντί να γιομίζεται τις κοιλάρες σας, δώστε κι εσείς μερικές «σακουλίτσες με τρόφιμα», έστω και στους Πακιστανούς-Μπαγκλαντεσιανούς που έχετε μαζέψει, και μετά ανοίχτε το στόμα σας να μιλήσετε. Τώρα βγάλτε το σκασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου