Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Δένδιας: Ένας υπουργός-ανέκδοτο!

Τις ίδιες ώρες που 4 Έλληνες δολοφονούνταν άγρια (από τα ξημερώματα του Σαββάτου ως το μεσημέρι της Κυριακής, ένας πρατηριούχος υγρών καυσίμων στην Ηλεία, το ζευγάρι στην Εύβοια, κι ένας ηλικιωμένος στο Παγκράτι), ο αρμόδιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είχε πάει για τριήμερο στην Καλαμάτα!
Και με την ευκαιρία, βρισκόμενος σε…
μεγάλα κέφια έβγαλε κι έναν λόγο σε συνεστίαση των τοπικών στελεχών της ΝΔ, όπου έδωσε ρεσιτάλ γραφικότητας, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο σε κάθε… πικραμένο.
Άρχισε το λόγο του υποσχόμενος, ότι στις 23 Μαρτίου του… 2021 θα έρθουν στην Καλαμάτα με τον πρωθυπουργό Αντωνάκη για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδος στους Αγίους Αποστόλους και μετά θα συνεχίσουν τη γιορτή με… γουρνοπούλα.
Στη συνέχεια, δεσμεύτηκε ότι θα ξανάρθει στη Μεσσηνία μετά από… 100 μέρες (φαίνεται πως… καλοπέρασε) και κάπου εκεί άρχισε το… κρεσέντο:«θα τα αλλάξουμε όλα, δεν μπορεί ο Μεσσήνιος να είναι κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι του. Τα νούμερα είναι εφιαλτικά για διαρρήξεις και κλοπές στη Μεσσηνία. Όλη η περιοχή από την Καλαμάτα έως το Οίτυλο αστυνομεύεται τη νύχτα με 1 περιπολικό και 2 αστυνομικούς στην Καρδαμύλη. Αυτό δεν είναι αστυνόμευση, αλλά ανέκδοτο».
Πράγματι, πρόκειται για υπουργό από άλλο… ανέκδοτο. Ή μήπως για… υπουργό-ανέκδοτο;
(ΥΓ): Θα γελάγαμε κι εμείς με τις παρόλες του γραφικού υπουργού, αλλά εδώ υπάρχουν 4 Έλληνες νεκροί μέσα σε λίγες ώρες, γεγονός πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά. Να κρύβεται, λοιπόν, θα έπρεπε ο υπουργός της «ευνομίας παντού» κι όχι να λέει ανέκδοτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου