Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΣ ΒΟΛΕ(ΦΤΟΥ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟY




 Όταν το αίμα και η ψυχή σου έχει μολυνθεί από το ανθελληνικό δηλητήριο των κομμουνιστοσυμμοριτών είναι δεδομένο ότι η πορεία της εθνοπροδοσίας είναι τετελεσμένη.
Κ. Κανελλόπουλος ήταν μόνιμος ανθυπίλαρχος τον Στρατού και αποτάχτηκε για κομμουνιστική δράση πολύ πριν τον Αλβανικό πόλεμο.
Με το ΕΑΜ βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα αξιώματα που δεν πήρε στο Στρατό.

Τον Νοέμβριο του 1943 στο χωριό Δυρράχιο Ταϋγέτου δίκασε την Νίτσα Ρούκα από την Καλλιρόη Μεσσηνίας διότι δεν δέχθηκε να γίνει ερωμένη του!!
Η κατηγορία ήταν ότι…. είχε σεξουαλικές σχέσεις με τους Ιταλούς.
Προηγουμένως (Μεγάλη Παρασκευή ’43) είχε σκοτώσει τους γονείς της, την αδερφή της και είχε κόψει το ένα πόδι του αδερφού της.
Η κοπέλα εξετάσθηκε από δύο γιατρούς, ο ένας ήταν ο Καπόπουλος από τους Κωνσταντίνους, και οι δύο είπαν ότι ήταν παρθένος.
Το «δικαστήριο» παρουσία όλων των, υποχρεωτικώς παριστάμένων, κατοίκων του χωριού την καταδίκασε σε θάνατο.
Τρεις φορές οι αντάρτες του ΕΛΑΣ βλέποντας το άδικο αστόχησαν, αλλά τελικά την εκτέλεσε ο ίδιος ο Κ. Κανελλόπουλος.
Σημειωτέον ότι κάποτε που είχε τραυματισθεί, η Νίτσα Ρούκα τον είχε νοσηλεύσει!
Το επεισόδιο περιγράφει ο Χρήστος Ζαλοκώστας στο «Χρονικό της Σκλαβιάς» σ. 177, ο Κοσμάς Αντωνόπουλος «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ» σ. 1321 καθώς και ο υπολοχαγός Γ. Ταβερναράκης αρχηγός της συμμαχικής αποστολής ΣΜΑ περιοχής Ταϋγέτου σε αναφορά του. Μάλιστα ο Ταβερναράκης επενέβη να την διασώσει, αλλά μάταια.
Ας τον έχει λοιπόν το ΚΚΕ «ήρωα» του να τον καμαρώνει, αλλά ας μάθουν κάποιοι την ιστορία του να μην τον τιμούν ως «ήρωα».
Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός τέτοιου είδους «ήρωας».

etnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου