Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΥΡΗΝΑ ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Μετά από καταγγελία γιατρών αλλά και έρευνα του πυρήνα Λοκρίδας της Χρυσής Αυγής,αποδείχτηκε περίτρανα η απαξίωση και η απογύμνωση του συστήματος δημόσιας  υγείας και στο χώρο της Λοκρίδας .Η μεγάλη έλλειψη ιατροφαρμακευτικού υλικού έχει καταστήσει τόσο το κέντρο υγείας Αταλάντης όσο και το πολυϊατρείο της Μαλεσίνας ανενεργές μονάδες παροχής πρώτων βοηθειών. Φωτεινό παράδειγμα αποτελούν οι φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού των κέντρων αυτών. Με τα λιγοστά μέσα που έχουν στην διάθεση τους καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν  απλά άλλα και πιο σοβαρά περιστατικά καθημερινά και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Η παρουσία των δυο αυτών κέντρων υγείας είναι πολύτιμη,  γι'αυτό χρήζουν άμεσης προσοχής και  αναβάθμισης καθώς εξυπηρετούν περισσότερους από 32000 κατοίκους. Μάλιστα όσο αναφορά το ιατρείο της Μαλεσίνας εξαιτίας της τουριστικής κίνησης ο πληθυσμός που εξυπηρετεί την περίοδο των θερινών μηνών είναι ιδιαίτερα αυξημένος.
Το πρόσχημα αλλά και η παράλογη δικαιολογία των διοικούντων του συστήματος υγείας είναι η βλάβη ενός ΒΑΝ που μεταφέρει το πολύτιμο και άκρως απαραίτητο αυτό υλικό για την λειτουργία των κέντρων από την Λαμία σε καθένα από αυτά!! Δεν έχουν με τι να τα στείλουν!!!!!!!!!!!
Φυσικά όλα αυτά , με την ανοχή ή την αδιαφορία του Δήμου Λοκρών ο οποίος χρηματοδοτεί τα πανηγύρια των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου (όχι ότι δεν θα πρέπει να γίνονται και αυτά ) και αδιαφορεί για την αθλία κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα κέντρα Υγείας της περιοχής μας, με δραματικές συνέπειες  για την υγειά των δημοτών του.
Βέβαια όλα αυτά (πέρα από την αδιαφορία των διοικούντων του συστήματος υγείας, ανοχή από την μεριά του Δήμου) συνδέονται άμεσα με την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική. Η ανθελληνική «πολιτική» των κυβερνώντων μαστίζει τον κοινωνικό ιστό και οδηγεί τον Ελληνικό λαό στο φόβο, την ανασφάλεια , την εξαθλίωση και στο τέλος στην αφάνιση του   Όλοι οι βασικοί τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η παιδεία , η εργασία ,η κοινωνική ασφάλιση,η ίδια η ασφάλεια της χώρας πλήττονται βάναυσα και υποβαθμίζουν την όποια ποιότητα ζωής των Ελλήνων υπήρχε. Χρειάζεται λοιπόν η πλήρης ανατροπή του σάπιου πολιτικού (μα και κρατικού) κατεστημένου και η οικοδόμηση μιας νέας ΕΛΛΑΔΑΣ,  η δημιουργία  μια νέας εποχής για τους ΕΛΛΗΝΕΣ .


ΠΥΡΗΝΑΣ ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου