Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε λέξη από τα ΜΜΕ

για την άφιξη της τρόικας στην Ελλάδα - Προέχει η εκστρατεία συκοφάντησης της Χρυσής Αυγή

Ούτε λέξη δε λένε τα ΜΜΕ της πρόστυχης κλεπτοκρατικής ολιγαρχίας του πλούτου, για την άφιξη της τρόικας στην Ελλάδα και για τις νέες απαιτήσεις των «δανειστών» μας (διεθνών τοκογλύφων) που μετέφερε στη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας. Ή μήπως δεν θα υπάρξουν νέες απαιτήσεις, ...
προσωρινά και για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση του σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής;
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες αυτή τη φορά τα μέλη της τρόικας είναι πολύ… χαλαρά, σαν σε… ταξίδι αναψυχής, διότι έχουν λάβει εντολή από τα αφεντικά τους ότι τώρα προέχει η στήριξη της κατοχικής ψευτο-κυβέρνησης των ανδρεικέλων τους, στην εκστρατεία εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Οπότε, να βρουν τρόπους να… περάσουν ευχάριστα τις μέρες τους στην Αθήνα, να είναι… συγκαταβατικοί και… γλυκομίλητοι στις όποιες προγραμματισμένες επαφές κάνουν με τους ντόπιους συνεργάτες τους και κυρίως να ξεχάσουν αυτά που τους είχαν ορίσει να μεταφέρουν πριν από την αιφνίδια έναρξη του σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής!
Προσωρινά βεβαίως, για να μην προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα και… ενισχύσουν έτσι την Χρυσή Αυγή. Και στην επόμενη επίσκεψή τους (που οι διεθνείς τοκογλύφοι ευελπιστούν ότι τα τσιράκια τους θα έχουν «καθαρίσει» με την Χρυσή Αυγή…) να διατυπώσουν τις απαιτήσεις τους μαζεμένες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου