Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΘΕ… ΑΙΜΑΤΟΥΡΙΑ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ, ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ

ANARXIKOI25
Αντί να βγουν και να απολογηθούν στην κοινωνία για τα τέρατα που γέννησαν και μεγάλωσαν, ή έστω να κρυφτούν στου… βοδιού το κέρατο, ώστε να περάσουν απαρατήρητοι μέχρι που να περάσει η «μπόρα», οι γονείς κάποιων από τους ληστοτρομοκράτες της Κοζάνης βγαίνουν και προκαλούν την κοινωνία και το δημόσιο αίσθημα. Έτσι, οι αναρχοκομμουνιστές (προφανώς!) γονείς του ληστοτρομοκράτη Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου (του ξανθού με τις μπούκλες…) πάνε να βγουν κι από πάνω κατηγορώντας τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον κανακάρη τους (με καλάσνικοφ στο χέρι, έτοιμο να σκοτώσει οποιονδήποτε του έφραζε το δρόμο…) και βρίζοντάς τους ακόμα, διότι δεν τον συνέλαβαν ακολουθώντας τους κανόνες του… σαβουάρ-βιβρ της βαρόνης Σταφ!
Την αρχή της… επαναστατικής κλάψας την έκανε η μαμά (ιατρός παρακαλώ και κάτοικος Βορείων Προαστίων βεβαίως-βεβαίως) η οποία διηγείται τα βάσανα του… επαναστάτη γιού της:
«Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: ο γιος μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι, καθώς και στα μάτια. Πάρα της επίμονες παρακλήσεις μου προς τους υπεύθυνους Ασφαλείας Κοζάνης και την επισήμανσή μου ότι είναι πρόσφατα χειρουργημένος στα μάτια και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οι αρμόδιες αρχές αρνήθηκαν την μεταφορά σε νοσοκομείο, ώστε να εκτιμηθεί από νοσοκομειακό γιατρό, να γίνουν οι απαραίτητοι απεικονιστικοί έλεγχοι και εξετάσεις(αξονική εγκεφάλου, οφθαλμολογική εκτίμηση, κ.α.) και να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη. Απαγορεύτηκε σε εμάς τους γονείς του όσο και στην συνήγορό του κ. Άννη Παπαρούσου η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καταστρατηγώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Σήμερα 3-2-2013 και μετά από ανεπάλληλες προσπάθειες επικοινώνησα με τον γιο μου. Με ενημέρωσε ότι ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου όλες τις μέρες είναι δεμένος πισθάγκωνα αφού πρώτα επί τέσσερις ώρες τον είχαν πεσμένο στα γόνατα φορώντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο λέγοντας του πέραν των άλλων ύβρεων και απειλών “ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες..” μια μικρή γεύση του μίσους με το οποίο αντιμετωπίστηκαν οι συλληφθέντες. Ανέφερε ότι έχει αιματουρία, έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο(κεφαλαλγία), υπνηλία και καταβολή. Οι διωκτικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα ακολουθούνε τα πρότυπα βασανιστηρίων των φυλακών του Γκουαντάναμο. Ο γιος μου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν αντιμετωπίστηκαν όπως αντιμετωπίζονται άλλοι για παραβάσεις ποινικού κώδικα, αλλά με ιδιαίτερο μίσος επειδή είναι αναρχικός. Οι βασανιστές κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες μένουν στο απυρόβλητο…»
Ακολούθησε ο «ντάντι» του… επαναστάτη, ο οποίος μίλησε στον καθεστωτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» (πως καταδέχτηκε αυτός ο… επαναστάταρος;) και δήλωσε παγερά αδιάφορος για την κακοποιό ληστοτρομοκρατική δράση του τέκνου του (κι αν τύχαινε και σκότωνε και κανέναν φουκαρά ταξιτζή, όπως οι σύντροφοι το καλοκαίρι στην Πάρο, δεν τρέχει και τίποτα, η… επανάσταση να’ ναι καλά). Παράλληλα, με… επαναστατικό οίστρο εκ του ασφαλούς (γνωρίζοντας πως κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να του ασκήσει δίωξη) αποκάλεσε τους αστυνομικούς «γουρούνια»: «Ξέρω όλες τις κατηγορίες και με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προς το παρόν, πρέπει να δω την υγεία του γιου μου. Είναι βάναυσα κακοποιημένος. Επί τέσσερις ώρες τον είχαν γονατισμένο στο τμήμα και με τον διοικητή, τον χτυπούσαν με κλοτσιές στην κοιλιά, και έλεγε “πάρτε τους μέσα, όχι εδώ. Είναι λόγια που μου είπε ο γιος μου και φυσικά πιστεύω αυτά και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια».
Επαναστάτες να σου πετύχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου