Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013


Το ΚΚΕ "πάντα στο πλευρό" του Έλληνα εργαζόμενου! - Ζητάει να προσληφθούν οι αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες στο δημόσιο !


Είναι γνωστό πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Έχουν τρελαθεί τελείως, λοιπόν, οι σύντροφοι του σφυροδρέπανου ΚΚΕ, βλέποντας τα ποσοστά τους να παίρνουν την κατηφόρα. Σε τέτοιο βαθμό, που με αφορμή τους ελέγχους που ζητά η Χρυσή Αυγή για τις αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες που κάνουν «μαύρη εργασία» και παίρνουν τις δουλειές από τις Ελληνίδες, οι σύντροφοι αντιπροτείνουν τον… διορισμό τους στο δημόσιο. Ιδού:
«Η ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ καταγγέλλει την πολιτική της ΧΑ που προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους μετανάστες για την ανεργία γενικά και ειδικά στο χώρο της Υγείας… Οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων και άλλων υγειονομικών μονάδων έχουν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο τμημάτων και απευθείας απολύσεις προσωπικού. Παραπλανά συνεπώς τα λαϊκά στρώματα η Χρυσή Αυγή όταν εμφανίζει ως αιτία της έλλειψης προσωπικού και αύξησης της ανεργίας τους μετανάστες και όχι την κυβερνητική πολιτική και τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων να δραστηριοποιηθούν και να κερδοσκοπήσουν στο χώρο της Υγείας. Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι, Έλληνες και μετανάστες ασθενείς είναι θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετεί την καπιταλιστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα, την οποία στηρίζει και προστατεύει με κάθε τρόπο η Χρυσή Αυγή χτυπώντας το εργατικό κίνημα. Γι’ αυτό Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι έχουν συμφέρον να παλέψουν από κοινού για την πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ένταξη και μονιμοποίηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας των αποκλειστικών νοσοκόμων».

Συντρόφισσες και σύντροφοι, η περίπτωσή σας είναι αρμοδιότητας των ξακουστών σοβιετικών… ψυχιατρείων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου